Over Giraffe Coffee

26F389A5-A646-4822-86B4-43B87BAF726CHet DNA van Giraffe Coffee Roasters is…. koffie. En niet zo maar koffie! Het zijn die koffies waar oprichters Mark en Maarten vaak tevergeefs naar zochten. Koffie die fascineert, waar je samen nooit over uitgesproken raakt. In augustus 2014 is het team versterkt door de komst van Leslie. Voor hen is Giraffe Coffee een show case voor het mooiste dat je kunt vinden. En dat vinden veel koffieliefhebbers! Giraffe Coffee is inmiddels uitgegroeid tot een mooi, solide bedrijf met een indrukwekkend klantenbestand en een grote schare particuliere fans.

Drievoudig winnaar AD Koffietest

De ambities en hoge kwaliteit zijn dan ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Zowel  in 2014 als in  2015 en 2016 werd Giraffe Coffee Roasters werd met afstand winnaar van de AD Koffietest in de categorie koffiebranders.

Al in haar eerste jaar schreef  Giraffe zilver op haar naam tijdens de jaarlijkse AD koffietest. In 2014 werd dat zelfs goud door de eerste plaats voor de Urban Espresso Bar West in Rotterdam. In de laatste koffietest van 2015 wist Espressobar Kek uit Delft met Giraffe Coffee de vierde plaats te bereiken. De AD koffietest schreef over The Blend van Giraffe Coffee: ,,Cijfer 10 – Fantastische koffie met een grote variatie aan smaken. Genieten pur sang.” In 2016 bereikte koffiebar KEK in Delft de AD koffietest een top 10-notering; “Heerlijke koffie met een perfecte balans”.

Al onze koffie is vers. Dat klinkt wellicht als een open deur, maar er zijn weinig branders die openlijk communiceren over de branddatum en houdbaarheid. Dat terwijl koffie toch echt minder smaakvol wordt na 30 dagen. De branddatum staat dan ook duidelijk op de zak vermeld.