Horeca

Processed with VSCOcam with acg preset

Partnerschap
We weten dat topkoffie in de horeca geen toeval is. Onze samenwerking met de horeca gaat daarom verder dan zo nu en dan een doos koffie naar binnen gooien. Naast de beste vers gebrande bonen delen we onze visie en kennis met onze afnemers. We zien ons zelf dan ook meer als een partner dan als een leverancier. Door training te geven, actief te adviseren en kennis over te dragen, creëren we samen die top koffie.

Training op maat
Geen zaak is hetzelfde, dus ook geen training is hetzelfde. Wat onze afnemers gemeen hebben is dat ze allemaal hun koffie naar een hoger plan willen tillen. Dit kan betekenen dat we bij de ene zaak beginnen met een basis training waarin we uitleggen hoe je nu de beste espresso en cappuccino maakt terwijl we bij een andere zaak diep ingaan op hoe koffie extractie nu precies plaatsvindt of hoe je het qua routing zou kunnen aanpakken als er ineens 200 koffiedrinkers op je terras neerstrijken.

Apparatuur en onderhoud
Van glimmende espressomonsters van Kees van der Westen voor die top espressobar tot betaalbare en betrouwbare apparatuur voor een klein restaurant. In de afgelopen jaren hebben we veel van onze klanten geadviseerd over espressoapparatuur en koffiemolens. Samen kijken we wat voor iedere ondernemer het beste is.

Naast goede spullen is goed onderhoud nodig om de apparatuur in topconditie te houden. We hebben een landelijk dekkend netwerk van onderhoudspartners die net zoveel van espressomachines houden als wij van koffie.

Mocht je onze koffie willen proeven, interesse hebben in een offerte of gewoon even kennis willen maken, vul dan het contactformulier in of neem contact op met Leslie.

 

Contact Formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht