Office

Koffie op kantoor, de meest onderschatte secundaire arbeidsvoorwaarde.

Bij Giraffe Coffee zien we dat de kantoorkoffiemarkt sterk aan het veranderen is. Inkoopmanagers van ondernemingen benaderen ons met de vraag hun kwaliteitsprobleem met kantoorkoffie op te lossen. Ook zij zien in dat koffie op kantoor de meest onderschatte secundaire arbeidsvoorwaarde is en dat de volautomaat geen klaagmuur hoeft te zijn. Hoe pakken wij als koffiebranderij deze veranderende vraag op en hoe kunnen wij met onze expertise koffie naar veel hoger niveau tillen?

Inventarisatie en afstelling

Allereerst kijken we of onze koffies goed gezet kunnen worden in de bestaande situatie. We inventariseren het bestaande machinepark en adviseren over mogelijke verbeteringen. In de meeste gevallen volstaan de huidige machines, maar blijkt dat met betere koffie en de juiste afstellingen een enorme kwaliteitsverbetering kan worden bereikt.

Proeverij

We organiseren een proeverij met het personeel waarbij we iedereen uitnodigen zijn of haar oordeel te geven. Smaken verschillen, maar met de samenstelling van blends en aanpassingen van het brandprofiel kunnen wij heel goed inspelen op de wensen van uw personeel.

Hardware – aanschaf en onderhoud

Volautomaten

We zijn leverancier van alle grote merken. Zowel nieuwe als gereviseerde machines van topmerken als WMF, Bravilor, Animo, Schaerer en Jura kunnen wij leveren, inclusief servicecontracten.

Espressomachines

Met Vibiemme, Magister en Kees van der Westen biedt Giraffe voor elke capaciteit en elk budget een passende oplossing.