Giraffe The Blend

  • Sorry, dit product kan niet worden gekocht.
Giraffe The Blend

€7,50€28,00

The Giraffe Blend blijft de favoriet van barista’s. Het is een koffie die een enorm rijke smaakdiversiteit heeft. Speel je een beetje met variabelen als  dosering IN/UIT en extractietijd dan is dit een koffie die je helemaal naar je hand kunt zetten.  Zoek je frisheid, dan houd je shots qua extractietijd kort. Wil je de romigheid benadrukken? Verleng dan juist de extractietijd. Welk spel je ook met Giraffe’s blend ook speelt achter je machine, de balans tussen fris, zoet en romig is altijd bijzonder.

Brazil Pedra Branca
De basis van The Blend wordt gevormd door Braziliaanse koffie. Brazils staan bekend om hun zoete volle body en notige karakter. Aangezien het aanbod aan Braziliaanse koffie enorm is, spenderen we veel tijd aan de zoektocht naar de beste koffies en plantages.

De Pedra Branca is ook als single te koop.

Ethiopia Butucha
De accenttoon in The Giraffe blend bestaat uit 25%  Ethiopische koffie. In de blend zorgt hij met zijn frisse karakter voor wat meer spanning en smaakdiversiteit. Ethiopië vormt de bakermat van de koffie, alle koffie wereldwijd is namelijk te herleiden naar dit land. Keer op keer blijven wij ons verbazen hoe gigantisch groot de smaakdiversiteit is die hier voorhanden is. We zijn dan ook van plan om nog veel Ethiopische top-koffies in onze blend te blijven verwerken!

De Butucha is ook als single te koop.

Wissen

Extra informatie

Gewicht

250 g, 500 g, 1000 g

Branding

Espresso

SKU: 1 - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Category: .